Mere købe hjem For sorteper – en afskærmning og Gem Big

Eje en bolig er noget alle hårdt arbejdende amerikanske ønsker. Mange første gang købere opdage, det eneste hjem, de har råd til ikke kan være alle, at de havde håbet på. Der er ikke mange ting mere demotiverende end kræver en ejendomsmægler, at give dem dine finansielle oplysninger og udfylde dem på hvilken type hjem du ønsker at købe for pris række du er komfortabel med, så ser udseendet på deres ansigt og forklare du hvad du virkelig har råd til. Mens de fleste mennesker give og nøjes med meget mindre mange andre finder et marked, der vil gøre det muligt for dem at købe hjem nedenfor eller langt under hvad markedet dikterer, at få meget mere for pengene end de fleste konventionelle metoder til at finde et hjem. Mange boligkøbere opdager afskærmning lister og afskærmning markedet.
I tiden før internettet at finde tvangsauktioner betyde købe meget dyre lister og få dem sendt til dig via mail eller kender nogen med en “inside scoop”. Nu er alle bag os. Websites som Forclosure.com holde sig ajour, enorme databaser af tusinder og atter tusinder af afskærmning programoversigter, der giver boligkøbere til at søge efter stat, Amt, byen og postnumre bedre finde hvad de har brug for i deres målområder. Søgemaskineresultater give potentielle købere med alle detaljer for at finde afskærmning boliger, der bedst passer deres kriterier, for eksempel: hvad prisen på hjemmet er, hvor mange badeværelser eller soveværelser hjem har, der skal kontaktes for information om de hjem, adressen og en fotos kan leveres nogle gange så godt.
Ligesom ethvert andet marked har markedet for fast ejendom godt tilbud hvis du er villig til at sætte i bestræbelserne på at finde dem. Det er bare et spørgsmål om at vide hvor man skal lede. Tvangsauktioner kan præsentere huskøbere en måde at få fat i et hjem til latterlige priser, mange gange spare så meget som 50% af prisen på deres hjem eller mere. Lejlighedsvis kan egenskaber købes for så meget som halvdelen af deres markedsværdi. Indtil for nylig var den sværeste del af køb afskærmet homes at finde tvangsauktioner, der var til rådighed til salg på tidspunktet.
Konventionelle metoder til køb af fast ejendom kan tjene noget formål, mange huskøbere, især første gang hjemme købere, kan være bedst tjent udnytte ressourcerne i et site som Forclosure.com. Købe et hjem for meget mindre end markedsværdien kan hjælpe boligkøbere komme ind i typen af hjem de muligvis ikke har råd til andet.
Ud over de potentielle besparelser, kan huskøbere få finansielle fordele, der tilbydes mange gange af banker eller offentlige myndigheder, der har repossessed egenskaber og derefter nødt til at blive solgt. Mange gange, kan en køber finansiere et køb med meget lidt penge ud af lommen og til en lavere eller reduceret rente. Når bankerne udelukke på en ejendom, kalder de det REO eller “Real Estate ejet”. REO boliger tilbydes til tider godt under markedsværdien. Det er ikke uhørt for en bank at tilbyde ingen forudbetaling sanktioner, finansiering med ingen point og eller lav lån omkostninger på deres REO boliger, når de finansierer dem selv.

2 tanker om “Mere købe hjem For sorteper – en afskærmning og Gem Big

  1. Svar
    zortilo nrel - august 23, 2020

    Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However think of if you added some great photos or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could undeniably be one of the greatest in its niche. Good blog!

  2. Svar
    Irina - oktober 28, 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen