Sandheden om Negative kommandoer (ikke læse dette!)

Hver dag, når jeg læser salgsfremmende e-mails og reklamer, eller lytte til tv-reklamer og dialog i shows og film eller hører folk omkring mig i hverdagen brug kommandoer såsom de følgende eksempler, jeg føler bestyrtet over for dem.

Dette er fordi jeg forstår noget, som mange andre ikke gør!

Og siden lære, hvad jeg forstår nu, mens jeg er BOMBARDERET hver dag fra alle retninger med kommandoer som dem, der er anført nedenfor, i alle deres varianter, jeg føler værre og værre for ikke taler!

Jeg føler især dårligt for alle disse annoncører derude, der er uvidende om dette, fordi jeg er også klar over de er ofte oprigtigt spændt på hvad de deler og arbejder meget hårdt på at tiltrække sig opmærksomhed fra andre.

Eksempler:

Gå ikke glip af denne [Udfyld tomme]!

Ikke forsinke!

Glem ikke at være der!

Glem ikke at stoppe og købe mælk [eller afhente Renseri – Udfyld tomme]!

Glem ikke at være til tiden!

Du kan ikke glip af lejligheden!

Vær ikke bange for at spørge!

Vil du gerne [udfylde]? I så fald ikke Vent et øjeblik! Bestil din [Udfyld tomme] nu!

Ikke leve med Depression [Udfyld tomme]

Og så videre…

Dette er fordi din underbevidsthed arbejder på underlige måder. Det lærte jeg mens uddannelse at blive en hypnoterapeut.

*********

FAKTUM: Din underbevidsthed kan ikke genkende en negativ!

*********

Som et resultat, når en person læser eller hører udtalelser svarende til ovenstående, forstår deres underbevidsthed faktisk kommandoen som følger.

Eksempler:

Miss denne [Udfyld tomme]!

Forsinkelse!

Glem ikke at være der!

Glem ikke at stoppe og købe mælk [eller afhente Renseri – Udfyld tomme]!

Glem ikke at være til tiden!

Glip af lejligheden!

Være bange for at spørge!

Vil du gerne [udfylde]? Hvis ja, vent et øjeblik! Bestil din [Udfyld tomme] nu! (I dette tilfælde, du måske tror, det er okay, fordi den negative udtalelse er efterfulgt af en positiv anmodning om handling… men holde læsning, vil du se, hvordan det kan forbedres!)

Leve med Depression [eller udfyld tomme]

Hver gang jeg har forsøgt at forklare dette til dem, der bruger denne type af kommandoen i deres reklame eller deres daglige sprog, de altid siger, “Jeg forsøger at skabe en følelse af hastende karakter.”

Men forskning er absolut på dette…

Det underbevidste sind kan ikke genkende en negativ kommando.

Og så, når du bruger en sætning, der indeholder en negativ kommando, du faktisk giver kommandoen modsatte for den eller de resultater, du ønsker!

Dette er også grunden til at bruge kun positive sprog i personlig vækst bekræftelser og hypnose–om selvhypnose eller med en uddannet professionel–er afgørende.

Det er også vigtigt at undgå alternative former for negative kommandoer, såsom de følgende eksempler:

i stedet for…

I stedet for…

undgå…

etc.

Brug altid POSITIVE kommandoer og forslag!

Jeg vil indrømme, det tager nogle kreative tænkning, og det er en læreproces at overvinde den overvældende kulturel uddannelse vi har alle været leve med!

Jeg er dog ved at blive bevidst, gradvist lære at vælge mine ord mere omhyggeligt og at opnå større resultater!

For eksempel:

I stedet for at “Gå ikke glip af [Udfyld tomme]!” kan du sige “Drage fordel af [Udfyld tomme]!” eller “Komme ind på [Udfyld tomme]!”

I stedet for “Ikke forsinker!” kan du sige “Skynd dig!” eller “Handle nu!” eller “Tage øjeblikkelig handling!”

I stedet for “Glem ikke at være der!” kan du sige “Være der!” eller “Husk at være der!”

I stedet for “Glem ikke at stoppe og købe mælk [eller afhente Renseri – Udfyld tomme]!” kan du sige “Husk at [udfylde] på din vej!” eller “Venligst købe [Udfyld tomme], før du kommer hjem!” eller “Tak på forhånd for [Udfyld tomme]!”

I stedet for “Glem ikke at være til tiden!” kan du sige “Være der til tiden!” eller “Husk at være der til tiden!” eller “være der [dengang]-skarpe!”

I stedet for “Du kan ikke glip af lejligheden!” kan du sige “Du skal tage denne chance!” eller “Benytte lejligheden nu!” eller “Dette er et MUST-SEE (eller MUST-DO) mulighed!”

I stedet for “Ikke være bange for at spørge!” kan du sige “Velkommen til at spørge!” eller “Spørg nogen spørgsmål du har!” eller “Frit stille dine spørgsmål!”

I stedet for “ønsker du at [udfylde]? I så fald ikke Vent et øjeblik! Bestil din [Udfyld tomme] nu! “kan du sige”ønsker du at [udfylde]? Hvis ja, handle straks! Bestil din [Udfyld tomme] nu! “

I stedet for “Ikke leve med Depression [eller udfylde det]” kan du sige “Overvinde din Depression!” eller “Live Free af Depression!” eller endda “være Depression-gratis!” og så videre.

Får idé?

Kommando, foreslå eller inspirere mennesker til positiv særbehandling, og du vil opnå større resultater!

Og nu, hvis du genlæse min artikel overskrift, kan du også få en idé om, hvordan du kan bruge disse oplysninger til at skabe nogle “reverse-psykologi” resultater, så godt!

2 tanker om “Sandheden om Negative kommandoer (ikke læse dette!)

  1. Svar
    zortilonrel - august 24, 2020

    Thank you for every other wonderful article. The place else could anybody get that type of information in such a perfect manner of writing? I have a presentation next week, and I am on the search for such information.

  2. Svar
    Laurene Clinch - oktober 17, 2020

    Thanks for sharing superb informations. Your web site is so cool. I am impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a great website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen