Stop igangværende hen til netværk møder og få mere Business

Et par dage siden jeg vendte tilbage fra min årlige nationale højttaler Association (NSA) konferencen i Atlanta. De uddannelsesmæssige sessioner var OK, hotellet var so-so, og byen manglede i spændende ting at gøre, men min erfaring var stjernernes. Hvordan er det muligt?
Selvom jeg er ofte beskyldt for at være en udadvendt, betragter jeg mig selv temmelig indadvendt, som jeg virkelig ikke kan lide sociale arrangementer og networking sammenkomster, hvor jeg er tvunget til at møde nye mennesker og blande med personer, som jeg ikke kender. Du kender følelsen – at usikre barnet inde i dig automatisk antager, at du ikke vil lide nogen ny og at de sandsynligvis ikke vil lide dig, enten. Det er simpelt hen sikrere at holde sig til folk som du allerede har et forhold.
Naturligvis, voksne indersiden ved det at vokse som en person (og virksomhed), skal du møde nye mennesker, netværk effektivt og opleve nye udfordringer. Så, hvad gør du?
Som en indadvendt forsvarsmekanisme lærte jeg, at blive involveret med udvalg, taskforcer og bestyrelser, kunne jeg møder en masse mennesker uden smertelige af kolde netværk. At deltage i udvalgene giver en enestående mulighed for at gemme sig bag opgaverne af gruppen at møde andre, indtil du føler dig mere komfortabel og mindre socialt akavet. Det giver dig mulighed at kende nogen godt, mens de arbejder sammen på en fælles indsats. Hvad et begreb!
Min NSA-konventionen var en stor personlig og professionel succes fordi jeg aktivt involveret med en af de velgørende begivenheder omkring organisationen. Min deltagelse med denne gruppe giver mig avenue at møde mennesker, som jeg ville aldrig selv har mødt under normale konventionen omstændigheder.
Nogle af mine nærmeste venner, mentorer, kammerater og klienter er kommet ind i mit liv som følge af at være involveret medlem af en organisation. Men naturligvis, inddrages ofte betyder at give afkald på en betydelig del af tid på at arbejde hen imod større gavn for organisationen, men det giver en unik mulighed for at møde mennesker, der kan gøre en forskel i dit liv.
Så hvis du er ligesom mig, og ikke nyde visitkort børser, networking arrangementer, barnedåb, eller standard sociale sammenkomster, så by-pass dem alle og deltage i et udvalg eller komme på et bord. Det vil være din hurtigste og mest effektive vej til at møde mennesker med hvem du kan tilslutte personligt og professionelt.
Det vil påvirke din virksomhed og dit liv alt mens du arbejder på et interessant projekt. Hvor fantastisk er, at?

2 tanker om “Stop igangværende hen til netværk møder og få mere Business

 1. Svar
  zortilo nrel - august 24, 2020

  You are my inspiration , I have few web logs and very sporadically run out from to brand.

 2. Svar
  Brady - september 28, 2020

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen