Favorit Camping hukommelse

Jeg var for nylig inde i garagen samværet camping gear til en kommende rejse og var lige oversvømmet med minder fra min barndom. Nogle støj bragte mig tilbage til virkeligheden og indså jeg med en klukle, en tåre havde dannet i mit øje. Det er, hvor stærk minderne om camping er for mig.

Denne ene hukommelse af camping var så sjovt jeg tænkte jeg ville dele det med dig.

Jeg var bare en ung dreng, måske 8 eller 10 år gammel. Min familie gik ofte camping. Min far elskede at jage og fiske. En af mine foretrukne destinationer var stranden. Surf, bølger, vind, det var en helt anden verden. Der var så meget at udforske og føle og røre. Camping på stranden vil altid være min favorit erindringer.

Denne camping tur var specielt mindeværdig. Det var en dag i modsætning til alle andre. Vi ankom til stranden og valgte febrilsk en plet til teltet. Far var ivrig efter at komme i vandet og begynde fiskeri. Jeg var bare ivrig efter at komme i vandet. Dagen var fuld af eventyr og efter en lang dag vi endelig puttede ind i vores soveposer. Camping på stranden var stor, fordi du kunne altid høre brøl af bølger. Denne nat bølgerne syntes tættere end sædvanlige tænkte jeg da jeg døset.

Jeg vågnede midt om natten med bølgerne bryder sammen inde i teltet. Fuldmånen havde forårsaget en ekstremt højvande og telt blev opslugt med vand. Jeg vågnede til skrigende og uro og faldt ret off min sovepose ned i det kolde vand. Jeg steg til mine knæ lige i tide til at fange en bølge lige i ansigtet. Jeg grinede højt på samme tid jeg skreg.

Det var absolut sjoveste ting du nogensinde har set. Denne camping tur til stranden var hysterisk morsom. Mor og far løb rundt skrigende som soveposer og camping gear flyder væk på bølgerne. Jeg løb og sprang af glæde. Jeg lo indtil jeg græd. Det var den sjoveste ting jeg husker nogensinde i mit liv.

Jeg kan ikke huske meget andet om at campingtur. Jeg er ikke sikker på, om vi opholdt sig eller gik hjem. Jeg vil bare aldrig glemme at gleeful nat under stjernerne med bølgerne bryder sammen ind i teltet. Dette virkelig var en af de store camping øjeblikke. I år der var mange, men denne ene vil altid være min favorit.

SÃ¥ hvad er din yndlings campingtur?

6 tanker om “Favorit Camping hukommelse

 1. Svar
  zortilonrel - august 27, 2020

  I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up : D.

 2. Svar
  AmandaJigma - november 5, 2020

  Bitcoin Evolution – http://www.cpagettipotokk4.com/srq9/

 3. Svar
  Gloriasycle - november 7, 2020

  Bitcoin Evolution – http://www.cpagettipotokk4.com/srq9/

 4. Svar
  카지노사이트 - december 12, 2020

  Wow, amazing blog layout! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The overall glance of your site is great, as well as the content!good job guys.

 5. Svar
  바카라사이트 - december 12, 2020

  Just wanna input that you have a very nice website , I the layout it really stands out.have a good day.

 6. Svar
  카지노사이트 - december 12, 2020

  great points altogether, you simply gained a emblem new reader. What could you recommend about your post that you simply made some days ago? Any sure?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen